Vi vil at du skal føle deg hjemme hos oss på Ellingsens Pensjonat som ligger sentralt i Oslo.

Fra det hele startet i 1963 har vårt lille hotell vært kjent for velbehag og en rolig atmosfære. Vi ligger sentralt til men samtidig godt skjermet fra det til tider støyende bylivet. Prisklasser for ethvert budsjett!

fasade_3.jpg

For å gjøre våre gjesters  opphold så bra som overhode mulig i denne spennende byen er vi alltid tilgjengelige for å kunne hjelpe. Vi ligger kun et steinkast unna offentlig transport, Vigelandsparken og  flotte shopping-muligheter. Det gir deg derfor det beste utgangspunktet for å kunne velge helt fritt hvordan du ønsker å tilbringe dagene dine.

Oslo byr på mye kulturelt! Det være seg forskjellige museum og kunstutstillinger, teater og konserter. Utallige Cafeer, restauranter og shopping ligger i nærheten og nattlivet er også livlig og morsomt. Det meste er i gå avstand fra Ellingsens Pensjonat.

 

Fasiliteter

Vi kan tilby meget koselige rom med TV, WiFi, bord/stol, vannkoker servant , speil og kjøleskap. Noen rom har bad med dusj og hårføner. I resepsjonen har vi ett lite utvalg hvor vi kan tilby mellommåltider og hygieniske artikler. Det er flere supermarkeder i umiddelbar nærhet. Vi utfører i tillegg klesvask for et lite beløp


osl-04-040.jpg

City bikes

The Oslo city bikes are available just 20 meters from us.

The city bikes are available from over 100 bike stations in and around the city centre. You need an electronic smartcard to use the bikes. The bikes are available between 6 am and midnight every day in the summer season.